Vakantiewoning Le Vivier

Onze gasten over Le Vivier

Zalig weekendje gehad met vrienden! Helaas wat te kort ...

4,0 rating
09 januari 2020

Vriendelijke ontvangst en meteen alle info meegekregen omtrent de voorzieningen in het huis.
Adembenemende locatie!! Zo’n ruim, gezellig en authentiek ingericht huis. We waren steeds weer verrast door alle kleine, leuke spulletjes die iedere kamer gewoon af maakten. Telkens weer een ontdekking en ieder detail klopte gewoon. Zalig !
Heel kindvriendelijk huis! De kinderen waren meteen verkocht aan de kickertafel en de spelletjes die aanwezig waren. De mannen dan weer aan de biljarttafel (en de ‘mancave’ buiten). De piano was ook een heel leuke noot! En groot voordeel vond ik dat dit allemaal op het gelijkvloers was. Ideaal om de kinderen in de gaten te kunnen houden 😉
Wij konden de avond zelf nog zalig koken in de prachtige keuken die echt van alles is voorzien.
Doordat het donker was toen we toekwamen de eerste avond, hadden we het domein zelf nog niet gezien. Maar de volgende dag ontdekten we hier ook weer verbazend mooi en leuke plekjes !
Achteraan gezellig terras met fantastisch uitzicht. (Door het regenweer hebben we de bbq helaas niet kunnen uittesten). Vooraan ook nog een speeltuintje, pingpong-tafel en tuinzetels en extra terras …
Leuk om de buurt te verkennen, maar even leuk om in het huis te blijven bij een regendag voor wat quality-time met zijn allen.

Nathalie Heytens

Reactie van Le Vivier:

Hartelijk dank voor de uitgebreide review!
Graag tot ziens

Een weekend om nooit te vergeten

4,0 rating
09 januari 2020

Samen met 12 vrienden onze zilveren bruiloft gevierd op Le Vivier. Een fantastisch lang weekend gehad. 7 mooie kamers met eigen wasgelegenheid en 3 gedeelde badkamers.
Ruime eetkamer, salonkamer en ontspanningsruimte en een keuken met alle faciliteiten. Bereiden van 7 gangen maaltijd voor 14 personen was geen probleem. Goed bereikbaar vanuit Nederland.

Pp Boon

Reactie van Le Vivier:

Bedankt voor de leuke review!
Graag tot ziens!

Uitstekend weekend gehad samen met kinderen en kleinkinderen

4,0 rating
16 september 2019

We hebben een uitstekend weekend gehad samen met kinderen en kleinkinderen, prachtige ruime locatie, zeer mooie rustige streek waar toch binnen aanvaardbare afstand alle voorzieningen zijn.
Prima bijstand van de buurvrouw, correcte info van de eigenaar.

Guido Crul

Reactie van Le Vivier:

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het bezoek aan onze vakantievilla. Hiernaast willen wij jullie een compliment geven over hoe netjes alles is achtergelaten!
Graag tot ziens.

Prachtig huis met uitstekende ligging

5,0 rating
13 juni 2019

Prachtig huis met uitstekende ligging, alles is aanwezig om te koken en te eten, dit is een echte aanrader. De communicatie met de eigenaar is uitstekend, het huis straalt rust uit en toch is het een plaats om met kinderen te bezoeken er is voor iedereen iets te beleven.

Geert Sinnaeve

Reactie van Le Vivier:

Hartstikke bedankt voor uw leuke recensie! Wij verwelkomen u graag weer bij Le Vivier!

Een aanrader!

4,0 rating
15 april 2019

We hebben een uitstekend weekend beleefd in dit charmante rustig gelegen huis. Het was heel gezellig en ruim genoeg voor onze groep van 8 volwassenen en 6 kinderen. Alle communicatie met de verhuurder verliep vlot en correct, en we kregen uitgebreide informatie over het huis en de mogelijkheden in de buurt.

Roy Vincke

Reactie van Le Vivier:

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Graag tot de volgende keer!

Schrijf een recensie