Vakantiewoning Le Vivier

Onze gasten over Le Vivier

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Wat hebben we genoten van het verjaardagsweekend van Eric! Iedereen was enthousiast.
Het is een heel aangenaam huis, voorzien van 7 slaapkamers, elk met eigen lavabo in de kamer, wat zeker een plusplunt is.
De salonkamer is sfeervol en gezellig ingericht, met open haard!
Wij hebben geprofiteerd van de gezellige eetkeuken en van het terras bij de BBQ.
Het uitzicht vanop het terras is schitterend : een ondergaande zon, weilanden en koeien op de achtergrond.
De keuken is ruim voorzien van alles wat je je maar kan indenken. Jammer dat de champagneglazen ontbraken, maar dat kon de pret zeker niet bederven.
In een paar woorden : sfeervol, gezellig en mooi gedecoreerd landhuis.
Ook de billiard, kickertafel en schaaktafel zijn zeker een pluspunt!

Rated 4 out of 5
09 januari 2020

Vriendelijke ontvangst en meteen alle info meegekregen omtrent de voorzieningen in het huis.
Adembenemende locatie!! Zo’n ruim, gezellig en authentiek ingericht huis. We waren steeds weer verrast door alle kleine, leuke spulletjes die iedere kamer gewoon af maakten. Telkens weer een ontdekking en ieder detail klopte gewoon. Zalig !
Heel kindvriendelijk huis! De kinderen waren meteen verkocht aan de kickertafel en de spelletjes die aanwezig waren. De mannen dan weer aan de biljarttafel (en de ‘mancave’ buiten). De piano was ook een heel leuke noot! En groot voordeel vond ik dat dit allemaal op het gelijkvloers was. Ideaal om de kinderen in de gaten te kunnen houden 😉
Wij konden de avond zelf nog zalig koken in de prachtige keuken die echt van alles is voorzien.
Doordat het donker was toen we toekwamen de eerste avond, hadden we het domein zelf nog niet gezien. Maar de volgende dag ontdekten we hier ook weer verbazend mooi en leuke plekjes !
Achteraan gezellig terras met fantastisch uitzicht. (Door het regenweer hebben we de bbq helaas niet kunnen uittesten). Vooraan ook nog een speeltuintje, pingpong-tafel en tuinzetels en extra terras …
Leuk om de buurt te verkennen, maar even leuk om in het huis te blijven bij een regendag voor wat quality-time met zijn allen.

Rated 4 out of 5
09 januari 2020

Samen met 12 vrienden onze zilveren bruiloft gevierd op Le Vivier. Een fantastisch lang weekend gehad. 7 mooie kamers met eigen wasgelegenheid en 3 gedeelde badkamers.
Ruime eetkamer, salonkamer en ontspanningsruimte en een keuken met alle faciliteiten. Bereiden van 7 gangen maaltijd voor 14 personen was geen probleem. Goed bereikbaar vanuit Nederland.

Rated 4 out of 5
16 september 2019

We hebben een uitstekend weekend gehad samen met kinderen en kleinkinderen, prachtige ruime locatie, zeer mooie rustige streek waar toch binnen aanvaardbare afstand alle voorzieningen zijn.
Prima bijstand van de buurvrouw, correcte info van de eigenaar.

Rated 5 out of 5
13 juni 2019

Prachtig huis met uitstekende ligging, alles is aanwezig om te koken en te eten, dit is een echte aanrader. De communicatie met de eigenaar is uitstekend, het huis straalt rust uit en toch is het een plaats om met kinderen te bezoeken er is voor iedereen iets te beleven.